COVID-19 info

Kære patient i tandklinikken i Auning.

Sundhedsstyrelsen har den 18/4-2020 udsendt nye retningslinjer vedrørende håndtering af COVID- 19 og tillader nu gradvis åbning af tandklinikker.

Af hensyn til vores planlægning bedes du kontakte os på mail, via hjemmesiden eller på telefon. Når du henvender dig, kan vi afdække dit behov for behandling og finde en tid til dig.

Der er telefontid hver dag fra kl 8-9.30.

Vi vil bede  alle om at bruge håndsprit, som står fremme i venteværelset. Hænderne skal gøres fugtige i 30 sekunder, gnubbes indtil de er tørre på håndryg, håndflade og mellem fingrene. 

Vi vil gøre brug af de anbefalede værnemidler: mundbind, handsker, briller og i nogle tilfælde visir. Vi har enten kittel på eller skifter tøj mellem hver behandling. Vi tager alle de hygiejniske forbehold som Sundhedsstyrelsen foreskriver.

Der vil være meget få patienter i klinikken/venteværelset. Vi skal informere om, at det er vigtigt ikke at møde op på klinikken, uden en aftalt tid. Ring venligst først.

Vi må naturligvis ikke behandle patienter med symptomer på COVID-19. Det vil sige feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine, muskelømhed og åndenød.
Hvis du har behov for tandlægehjælp og har symptomer på COVID-19, skal vi vurdere, om det kan vente, til du har været symptomfri i 48 timer. Hvis behandling er nødvendig før dette, vil det blive en hospitalsopgave.

Vi håber på din forståelse. Vi er her - hvis du har brug for os.

Med venlig hilsen
Tandlægerne i Auning
Käthe Dalstrup Thøgersen og Sarah Trier

COVID-19

Sundhedsstyrelsen har den 18/4 2020 udsendt nye retningslinjer og tillader nu gradvis åbning af tandklinikker.

Af hensyn til vores planlægning bedes du kontakte os på mail eller på telefon. Når du henvender dig, kan vi afdække dit behov for behandling og finde en tid til dig.

Telefonen er åben på alle hverdage i tidsrummet fra 8 til 15

Vi glæder os til at se dig.

 

 

 

 

 

Læs mere her