Kroner og broer

Har du en enkelt svækket tand, har du måske brug for en krone. Mangler du én eller flere tænder, vil problemet kunne løses med en tandbro. Det hjælper vi med. Vi har stor erfaring med både kroner og broer , og vi tilbyder altid behandlinger med afsæt i dine behov.

Det er vigtigt for os, at du altid føler dig tryg og velinformeret, når du modtager behandling. Vi gør meget ud af at tilpasse behandlingen, så du undgår smerter. Det giver både dig og os den bedste oplevelse.

Hvordan skal din krone eller bro se ud?

Vi tilbyder kroner i porcelæn, metalkeramik og guld. Hvilken type krone, du skal vælge, afhænger af, hvor i munden den skal sidde. Vi rådgiver dig i forhold til tandens funktion, det kosmetiske og dit budget, så du får et smukt smil efterfølgende.

Vi rådgiver dig også ved brobehandling, hvor du kan få en bro i forskellige materialer. Den bliver limet fast til dine naturlige tænder og kan ikke tages ud, men ser ud og føles som dine egne tænder. Vi samarbejder med danske og udenlandske teknikere, så du får den krone eller bro, der passer bedst til dig og din økonomi.

Vil du vide mere om kroner og broer?
Ring på telefon 86 48 10 61 eller skriv til os her:

 

Velkommen til Tandlægerne i Auning