Parodontosebehandling

Hvorfor miste sine tænder?

Parodontose er en betændelsestilstand, hvor bakterier nedbryder den knogle, der holder din tand fast. Det er derfor vigtigt at opdage en parodontose i tide og behandle den med en dybdegående tandrensning. Blødende tandkød er et tegn på tilstanden.

​Plakbelægninger kan også være et tegn, fordi de består af dårlige bakterier. Parodontosebehandling fokuserer på at fjerne de bakterier, der er årsag til sygdommen. Derfor begynder vi altid med at instruere dig i, hvordan du bedst fjerner belægningerne og udfører tandpleje derhjemme.

Sæt en stopper for parodontosen

Omkring halvdelen af befolkningen udvikler parodontose i mindre eller større grad. Går du regelmæssigt til tandeftersyn hos os, kan vi sætte ind med parodontosebehandling i tide, og hjælpe med at stoppe den videre udvikling af sygdommen.

Får du brug for en grundig parodontosebehandling, gør vi alt for, at behandlingen bliver så smertefri som muligt. Vi tilbyder en bedøvelsesteknik, der passer præcist til din smertefølsomhed.

En behandling af parodontose kræver ofte nye vaner

Forebyggelse er den bedste behandling. Vi viser dig, hvordan, du dagligt plejer dine tænder, så bakterierne ikke får fat.

Vil du vide mere om parodontosebehandling?
Ring på telefon 86 48 10 61 eller skriv til os her:

 

Klinikken holder ferielukket i uge 30 og 31