Visdomstand

Er det klogt at fjerne visdomstanden?

En visdomstand er den bagerste tand i hver tandrække. Mange af os har ikke plads til dem, da vores kæber med tiden er blevet mindre. Det betyder, at de ofte vokser skævt op og bliver svære at renholde.

En visdomstand samler bakterier, kan skade de øvrige tænder og gøre ondt. Vi har mange års erfaring med visdomstænder og sikrer dig et skånsomt forløb med rådgivning, indgreb og efterbehandling. Du er i trygge hænder hos os.

Hvornår skal din visdomstand fjernes?

Der er meget at tage stilling til, når man afgør, om en visdomstand skal fjernes. Nogle gange er det en simpel nødvendighed. De faktorer der vurderes, er tandens placering, hvor meget den generer dig og hvordan den påvirker de øvrige tænder.

Vi tager altid et billede af visdomstanden, så vi kan fastlægge dens tilstand og position. Sammen med dig laver vi en behandlingsplan. Nogle gange begynder vi med antibiotika, inden tanden kan fjernes. Andre gange afventer vi, at den bryder frem, og fjerner den så ved et mindre indgreb, senere.

Vil du vide mere om visdomstænder?
Ring på telefon 86 48 10 61 eller skriv til os her:

COVID-19

Sundhedsstyrelsen har den 18/4 2020 udsendt nye retningslinjer og tillader nu gradvis åbning af tandklinikker.

Af hensyn til vores planlægning bedes du kontakte os på mail eller på telefon. Når du henvender dig, kan vi afdække dit behov for behandling og finde en tid til dig.

Telefonen er åben på alle hverdage i tidsrummet fra 8 til 15

Vi glæder os til at se dig.

 

 

 

 

 

Læs mere her